Dutch Wyverns
/

Dungeons&Dragons voor beginners!

 

Leuk dat je kennis komt maken!

Hoi!
Mijn naam is Rasim. Ik ben geboren in 1995 en woon in Eindhoven. Samen met mijn vrouw heb ik drie prachtige kinderen.
Al zo lang ik mij kan herinneren speel ik videogames. De heerlijke nostalgie van Spyro en Crash Bandicoot, samen met wat vriendjes, blijft een geweldige herinnering.
Toen ik ouder werd stortte ik mij op de PC-games en vond ik daarin veel plezier. Toch miste er wat, veel zocht ik naar een spel waar ik echt alles in kwijt kon. Even 'weg van de realiteit', maar niks voldeed echt.

Een vriend van mij nodigde mij uit om mee te doen aan zijn D&D-campaign. Ik had al zo'n gevoel van; hier kan ik alles doen. De vrijheid als speler in een open wereld met een verhaal wat alle kanten op kan... Dit past bij mij!

Als speler leerde ik een nieuwe wereld kennen, waaruit ik veel vreugde haalde. Dit was dat ene waar ik al zo lang naar zocht. Dat bracht mij op een idee; wat als ik zelf Dungeon Master word?

Met een kleine groep startte ik een campaign. Heel mijn hart, passie en fantasie kon ik hier helemaal in kwijt. Het is heerlijk om mijn spelers mee op avontuur te nemen, ze los te laten in een wereld waar zij even in de huid van een ander mogen kruipen.
Als DM ben ik zo trots als ze met leuke en creatieve oplossingen komen om een groep bandieten te verslaan, of als ze weer eens de winkelverkoper afpersen voor gratis potions.

Langzaam werden er meer omstanders geïnteresseerd en besloot ik one-shots te verzorgen. De spelers van deze one-shots waren allemaal niet bekend met de wereld van D&D, maar wel erg geïnteresseerd. Door hen op weg te helpen en hun interesse om te zetten in een sessie, werd ik geïnspireerd.

Graag wil ik in Nederland - waar D&D nog zo onbekend is - de mensen een beetje dichter bij de fantasie brengen. Ruimte geven voor creativiteit en kennismaking met een geweldig spel wat zoveel kanten op kan. Doe je een sessie mee?

Aanmelden? Kijk snel bij 'Wat is D&D / Aanbod'


_____________________________________________________________________________________________________ 

Hoi!
Ik ben Abigail, geboren in 1997 en getrouwd met Rasim. In het dagelijkse leven ben ik druk met onze kinderen en met mijn baan als juf.

In 2020 kwam ik in aanraking met D&D door mijn man. Altijd ben ik een fanatiek gamer, schrijver en tekenaar geweest. Iets in mij zei; deze wereld van fantasie is voor jou.
Ik ging meespelen in de campaign van Rasim en werd verliefd. Ik vind het heerlijk om in de huid van een karakter te kruipen en me in te leven in een andere wereld.

De regels van D&D ken ik goed, en ik vind het ook leuk om ze uit te pluizen. 
Verder regel ik de facturen, tekeningen en de website van DutchWyverns.
Recent ben ik begonnen met het maken van dobbelstenen en stickers. Die kun je bij je one-shot ook bij ons kopen!

Terwijl Rasim dus vooral als DM in de picture staat, zorg ik dat het op de achtergrond goed verloopt. Ik hoop dat je veel plezier beleefd bij ons en net zoals ik, verliefd mag worden op een wereld van fantasie! Tot snel!